Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг дей 2011 - анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Айде бре....Що ли съм с впечатление, че софиянци навсякъде се вдигат и отиват?... Щот ако сметна км. на някои бегачки(и не толкова бегачки) от София от началото на годината, сигурно вече имат над 5хил км. само за ходене по състезания...

Единствено мога да дам евала на Ици, защото той е буквално от едно състезание на друго, да не говорим, че и колата е чук..пу...пу да не и уруки...

Таа който трябва си знае....да не задълбаваме излишно повече...

П.П Знам...факт е че нещата опират до възможности, но просто не харесвам хора, които много се гонят,много коли бия, нищо не им се опира и като дойдат нещата до реално състезание и няма ниииикой....това беше така и миналата година...Както казах и напред...незнам защо ама се дразня...Може би щото съм до някаква степен сериозен рацер(с оглед на броя гонки) и някак си не се кефя на "ела ми до гъза да гоним" ииии "еййй ако имаш път...как ми се искаше да се пуснем..." тцтцтц Айде много усмивки и здраве желая на всички, че да завърша коментарите си по тази тема с положително отношение
    Ми ако имах щях да дойда и мен ми е кеф да се гоня , тука в Хасково постояно ходя , ама няма много коли това е факт , какво съм бил грешно си прочел ,чак пък много , бих 1 бмв 530д и едно 520И , с модната хонда преди в-тека леко я дърпах , сега си е кантар нагоре , със Събев сме кантар също, с сток 156 1.9 жтд също доста коли за мене , това са направил съм 5 гонки на кръст , а и с едно 318 ЦИ ама има клип на него , просто няма коли тука малък е града не всеки иска се гони
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Последно с каски или без - в правилника не виждам нищо за каски, тоест автоматично предполагам, че не е задължително..?

Comment

• Кой иска Мурди да се състезава с алфите наред
        аз съм за , мисля че поне още 7-8 човека ще застанат но да видим
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• То с моя кораб сигурно ще отпадна още на първия старт,но преди това нали има квалификации,в които ще мога спокойно да настроя гтеха без да преча на никой

Comment

• Първоначално публикувано от murdera Покажи съобщение
            То с моя кораб сигурно ще отпадна още на първия старт,но преди това нали има квалификации,в които ще мога спокойно да настроя гтеха без да преча на никой
            И аз ще гарантирам за теб като Орлин ма ще те пуснат само на свободни двубой и за време
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
              Кой иска Мурди да се състезава с алфите наред
              аз съм за , мисля че поне още 7-8 човека ще застанат но да видим
              Той си е повече от наще, отколкото Ондаджия, аз съм за
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Аз имам въпрос какво ще бъде времеизмерването?
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Аз имам въпрос какво ще бъде времеизмерването?
                  е с часовник с малки и големи стрелки

Каквото и да е няма да е като на БФДР щото е скъъъпо
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                    е с часовник с малки и големи стрелки

Каквото и да е няма да е като на БФДР щото е скъъъпо
                    За тебе имам пясъчен часовник

А и нека организаторите да кажат все пак с кво ще мерят
                    sigpic

Comment

• Само да не е пияно като миналогодишното....
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• В момента търси оферти и сравняваваме цени. МЕжду другото имаме нужда и от стюарди.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          В момента търси оферти и сравняваваме цени. МЕжду другото имаме нужда и от стюарди.
                          16 годишен става ли
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• става. Ще редят коли, ще помагат на старта и ще извършват всякаква друга организационна дейност под строгия контрол и одобрение на онез неприятни люде от УС на КАРБ.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                              става. Ще редят коли, ще помагат на старта и ще извършват всякаква друга организационна дейност под строгия контрол и одобрение на онез неприятни люде от УС на КАРБ.
                              големия значи ще дойде да помага , ще питам и негови приятели дали искат да помагат
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• Дооорбем,

в 8:00 да са налични на пистата

Comment

Working...
                                X